Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als Rijvereniging en Ponyclub De Bergruiters kunnen we je bij een lidmaatschap wekelijks een clubles aanbieden. Om en om zal er een spring- dan wel dressuurles gehouden worden. Daarnaast proberen we af en toe een clinic te organiseren.

Leslocatie:
In de zomer lessen we in de buitenbak op eigen terrein bij de Potstal in Hoonhorst en in de winter wordt gereden in een afgehuurde binnenbak in de omgeving.

Van ieder lid wordt verwacht dat er geholpen wordt bij ons jaarlijkse concours. Dit houdt onder andere in; sponsoren zoeken/benaderen, het opbouwen en opruimen van het concoursterrein  en de jaarlijkse verkoopactie.

Als je overweegt om lid te worden, is er de mogelijkheid om een proefles te volgen. Hiervoor kan contact opgenomen worden via de mail secretariaatbergruiters@hotmail.com

Bij de paarden worden de lessen als volgt verzorgd:
■ Dressuurlessen -> Marije Kalshoven
■ Springlessen -> Jeroen Meppelink

Bij de pony’s worden de lessen als volgt verzorgd:
■ Dressuurlessen -> Rianne Boon
■ Springlessen -> Milou Boon

De paarden lessen op woensdagavond
19.30 – 20.30 uur -> 1 les

De pony’s lessen op dinsdagavond
19.00 – 20.00 uur -> 1 les

In de onderstaande contributiegelden zit het KNHS-lidmaatschap inbegrepen, maar niet de overige kosten zoals een startpas.

Contributie

■ Leden Ponyclub (incl. lessen):                  € 145,- / jaar
■ Leden Rijvereniging (incl  lessen) :         € 170,-  /jaar
■ Leden Rijvereniging (zonder lessen):    € 120,- / jaar

Wij verwachten van ieder lid dat zij meehelpen tijdens ons concours, sponsoren benaderen en meehelpen tijdens de jaarlijkse worstenactie.